سفارش تبلیغ
صبا ویژن
در آغاز سرما خود را از آن بپایید و در پایانش بدان روى نمایید که سرما با تن‏ها آن مى‏کند که با درختان . آغازش مى‏سوزاند و پایانش برگ مى‏رویاند . [نهج البلاغه]
پیوند دوستان
 

بیا فور مدیا
اریان 2233
موزیک هان
ستاره
ارسلان
ایوان باند
بهنام بانی
شادونه
لاوین
تاب ناز
نگین تک
تنهایی
ناز وب
جوان تو موزیک
دلنا
ناز گل
پارسی ناز
موزیک وان
آمازیگ
بیوگرافی ماکان باند
حمید هیراد
حمید هیراد
دانلود آهنگ غمگین
نازدونه
ناز گل
فان جدید
پونک
فان دون
دوستی ها
بروز ی ها
دانسته ها
عکس روز
قهر
نار دونه
رد گذر
ناز فان
تخفیفان
می فان
نگاه من
پردیس
ساتان
دبیر
پارسی دون
آموزگار
جدیدترین ها
تاپ ناز
آریانیا
تدبیر
برترین ها
نیاز
جهان موزیک
مدیا تک
سخا موزیک
استار گیم
رز ناز
زیبا تک
پوربابا
یاسل
چاپ تک
کلبه تک
دانلود آهنگ مذهبی
دیس لاو
فول آلبوم حامد همایون
روزگار
ارس ناز
بازاری
بازی ها
سایبان
نیاز ها
تک وب
فارس تک
بی قراری
پانی تک
صیاد شب
سخا موزیک
دنیای زیبا
موزیک به روز
بیا فور موزیک
فرشته ها
پاپ موزیک
شهر جم
دلداده ها
ندونسته
دانسته
خودرو
بیاتو تقریح
دیار موزیک
پارافیل
پارچه تک
نمکستان
ماکان باند
ماکان باند
مهدی جهانی
مهراب
هوروش باند
دانلود فیلم ایرانی
نمونه سوال
فراز چت
پارسی وان
ایران ترانه
ای فیلم
لاین موی
طرفداری
شادترین
برتر روز
اصلاح
خبر روز
صدا موزیک
تک موزیک
پاییزان
نوشته ها
فایل جدید
انلاین یار
وب تیک
بیا تو مدیا
ناوال 98
دانلود آهنگ خارجی
دانلود آهنگ ترکی
دانلود آهنگ کردی
دانلود آهنگ ایرانی
دانلود تک آهنگ
دانلود آلبوم
دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ محسن لرستانی لینک مستقیم ماکان بند دیسلاو مهراب تی ام بکس موزیک ایرانی دانلود آهنگ دانلود موزیک ویدیو دانلود آهنگ کردی دانلود آلبوم ریمیکس دانلود آهنگ کودکانه دانلود آهنگ دیس لاو دانلود آهنگ میلاد راستاد دیس لاو

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :6
بازدید دیروز :27
کل بازدید :48030
تعداد کل یاداشته ها : 81
103/2/22
10:38 ص

مصرف 7 میوه با بالاترین کالری


 

  • مصرف 7 میوه با بالاترین کالری

    به گزارش پزشکین به نقل از کتاب کاله؛ بارها با این عبارت مواجه شده‌اید که می‌گویند میوه‌ها برای بدن شما مفید هستند. موادی شیرین که سرشار از ویتامین‌ها، مواد مغذی، آنتی‌اکسیدان و فیبر است. البته باید توجه داشت که میوه‌ها علاوه بر مواردی که گفته شد، دارای کالری هم هستند. به همین دلیل است که تحقیقات انجام شده در سال 2017 نشان داده است که افزایش مصرف وعده‌های غذایی که شامل میوه‌ها و سبزیجات هستند می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش دهد. پس میوه بخورید.

    در اینجا یک نکته وجود دارد اگر شما سعی دارید که وزنتان را کاهش دهید نمی‌توانید به میزان نامحدود میوه بخورید زیرا حقیقت این است که میوه دارای کالری و قند طبیعی است در عوض می‌توانید دو وعده میوه به صورت روزانه مصرف کنید.
    شما همچنین می‌توانید آن را در دسرهایتان به جای قند به کار ببرید یا به جای خوردن شکلات و آبنبات میوه بخورید. واضح است که هر میوه‌ای می‌تواند گزینه مناسبی برای رژیم غذایی شما باشد.

    بعضی میوه‌ها دارای مقدار کالری بیشتری هستند. میوه‌هایی مانند آووکادو، نارگیل، میوه‌های خشک شده و آبمیوه‌ها. و به عنوان میوه‌هایی با کالری کمتر می‌توان به توت‌ها اشاره کرد که شما می‌توانید مقدار بیشتری از آن را بخورید تا احساس سیر بودن کنید.
    تمام موارد زیر را می‌توانید به رژیم غذایی مغذی و رضایت بخشتان اضافه کنید و با دانستن میزان کالری هر یک از چاقی جلوگیری کنید. از آووکادو و نارگیل گرفته تا انجیر و کشمش همگی میوه‌هایی با کالری بالا هستند.

    آووکادو:

    332 کالری در هر یک عدد آووکادو

    فواید: این میوه سرشار از کالری است و یک میوه غنی است زیرا برای چربی‌های ضروری قلب شما مناسب است. در واقع یک آووکادو کامل حاوی 30 گرم چربی است. به همین دلیل است که می‌گوین نیمی از این میوه برای بدن کافی است. علاوه بر آن آووکادو یک منبع خوب از فیبر است و به سیستم گوارشتان کمک می‌کند.

    انجیر:

    150  کالری در هر 5 عدد انجیر کوچک

    وقتی فصل انجیر می‌شود افرادی که دارای رژیم غذایی سالم هستند هیجان‌زده می‌شوند. یکی از کارهای خلاقانه‌ای که می‌توان انجام داد خوردن انجیر با ماست است و دلیل آن این است که انجیر دارای طعمی شیرین است. هر انجیر کوچک حدودا دارای 7 گرم شکر است و دلیل کالری بالای آن نیز همین است. شما با خوردن انجیر می‌توانید بخشی از مواد مغذی لازم برای بدنتان مانند ویتامین K و منگنز را دریافت کنید و به ساختوساز استخوان‌هایتان نیز کمک می‌کند.

    خرما:

    277 کالری در هر 100 گرم خرما

    عاشقان اسموتی می‌توانند برای شیرین شدن اسموتی‌هایشان از این میوه‌ی مغذی استفاده کنند. 100 گرم خرما حدودا دارای 25 گرم شکر طبیعی است. خرما منبع خوبی از فیبر است و فرآیند هضم را آرام می‌کند.

    نارگیل:

    466 کالری در هر فنجان نارگیل

    این میوه گرمسیری شیرین و ترد یک گزینه مناسب برای افزودن به ماست و یا میان‌وعده‌هایتان است و کالری خوبی به آن‌ها اضافه می‌کند. میزان کالری این میوه از چربی آن حاصل می‌شود برای کاهش میزان کالری آن می‌توانید به دنبال نارگیل‌هایی که شیرینی‌شان کمتر است باشید.

    کشمش:

    429 کالری در هر فنجان کشمش

    با وجود آبی که از آن‌ها خارج می‌شود و میوه خشک می‌شود و آن‌ها منبعی برای شکر محسوب می‌شوند و میزان کالری آن‌ها با سرعت بالا می‌رود. یک فنجان انگور فقط 62 کالری دارد بنابراین برای دریافت میزان بیشتری کالری می‌توانید از خشک شده‌ی آن استفاده کنید.

    موز:

    121 کالری در هر یک عدد موز بزرگ

    موزها ممکن است خیلی بزرگ باشند و می‌توان یکی ازآن‌ها را به عنوان دو وعده میوه استفاده کرد. آن‌ها سرشار از مواد مغذی مانند پتاسیم که مناسب برای سلامت قلب و ویتامین سی برای بهبود سیستم ایمنی بدن است.

    آلو خشک:

    418 کالری در هر فنجان آلو خشک

    آلو خشک نیز مانند خرما و کشمش دارای مقدار بیشتری شکر و کالری از نمونه‌ی خشک نشده‌شان هستند. و آن‌ها حاوی مقدار زیادی فیبر هستند و به کاهش وزن نیز کمک می‌کنند پس آن‌ها را در لیست خریدتان قرار دهید.


  
  

خواص کاسنی | 16 خاصیت باورنکردنی کاسنی برای سلامتی، لاغری، طب سنتی


 

  • خواص کاسنی | 16 خاصیت باورنکردنی کاسنی برای سلامتی، لاغری، طب سنتی

    کاسنی از گیاهان دارویی و مفید است که دارای کاربردهای فراوانی در زمینه پزشکی و طب سنتی می باشد. این گیاه دارای گل های بنفش-آبی است که هر روز در یک زمان باز و بسته می شود.

    گیاه کاسنی بیشتر در فصل بهار رویش می کند و بخش های مختلف آن از جمله برگ، جوانه و ریشه در درمان اغلب بیماری ها مانند کاهش مشکلات گوارشی، جلوگیری از سوزش سر دل، کاهش درد آرتریت، سم زدایی کبد و کیسه صفرا، جلوگیری از عفونت های باکتریایی، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی به کار می رود.

    طبع کاسنی سرد و تر است.

    در ادامه به تعدادی از فواید و خواص کاسنی برای سلامتی، لاغری و زیبایی پوست اشاره کرده و طرز تهیه دمنوش و عرق کاسنی را شرح داده ایم. با پرشین استار همراه باشید.

    خواص کاسنیخواص کاسنی

    خواص درمانی و فواید کاسنی

    1. دفع انگل

    گیاه کاسنی خاصیت ضدانگلی دارد و ریشه آن نیز حاوی روغن های خاصی است که باعث از بین رفتن انگل ها و کرم های مضر در بدن می شوند.

    2. درمان استرس

    اگر عاشق قهوه باشید حتما می دانید که مصرف زیاد قهوه باعث افزایش استرس می شود. طبق مطالعات انجام شده قهوه موجب افزایش سطح کورتیزول شده و قند خون را افزایش می دهد، سیستم ایمنی را ضعیف و احتمال ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد، اگر به دنبال جایگزین مناسبی برای قهوه هستید، چای کاسنی انتخاب عالی است، حتی می توانید از گیاه کاسنی به عنوان افزودنی در قهوه استفاده کنید که باعث کاهش استرس و کنترل قند خون می گردد.

    3. سم زدایی کبد

    مطالعات نشان می دهد چای و دمنوش کاسنی غنی از آنتی اکسیدان ها می باشد و با آسیب رادیکال های آزاد مبارزه می کند. این خاصیت کاسنی باعث محافظت کبد در برابر سموم شده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

    4. درمان دیابت

    مصرف کاسنی باعث تنظیم قند خون شده و عصاره ریشه کاسنی در کنترل بیماری دیابت موثر است.

    5. رفع التهاب

    کاسنی منبع غنی پلی فنول محسوب می شود، پلی فنول ها توانایی بالایی در برطرف کردن التهاب بدن دارند. از آن جایی که التهاب علت اصلی بسیاری از بیماری ها می باشد کاسنی در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری مفید است.

    6. تقویت استخوان ها

    مصرف کاسنی به دلیل خواص ضدالتهابی روی علائم بیماری آرتریت از جمله تخریب مفاصل تاثیر مطلوبی می گذارد. چای کاسنی باعث افزایش جذب کلسیم شده و تراکم معدنی استخوان بدن را افزایش می دهد.

    عصاره ریشه کاسنی باعث سرکوب آنزیم هایی که از عوامل ایجاد التهاب هستند شده و درد مفاصل را کاهش می دهد.

    7. حفظ سلامت روده

    کاسنی باعث رشد پروبیوتیک ها در سیستم گوارشی می شود و جذب کلسیم را بهبود می بخشد. همچنین در کاهش تولید و تکثیر باکتری های مضر در روده موثر است.

    8. درمان یبوست

    اینولین موجود در کاسنی باعث درمان یبوست به ویژه در سالمندان می شود. مطالعات نشان می دهد مصرف منظم کاسنی باعث بهبود هضم و کاهش مشکلات گوارشی می شود و یبوست را برطرف می کند.

    9. ضدباکتری و ضدقارچی

    کاسنی دارای خواص ضدقارچی و ضدمیکروبی قوی است و از تکثیر باکتری های مضر جلوگیری می کند.

    10. بیماری قلبی

    ریشه کاسنی حاوی اینولین می باشد که باعث کاهش کلسترول خون شده و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد و فشار خون را تنظیم می کند.

    11. کاهش وزن

    کاسنی حاوی اینولین و الیگو فروکتز می باشد که نقش مهمی در کاهش وزن دارد. غلظت اینولین موجود در کاسنی از اکثر گیاهان بیشتر است. این ماده مغذی به عنوان مهارکننده اشتها عمل می کند و با توجه به مقادیر کم قند و کالری در گیاه کاسنی و کاهش میل به غذا، از جمله مواد مغذی پرطرفدار برای افرادی که اضافه وزن دارند محسوب می شود.

    12. تقویت سیستم ایمنی بدن

    کاسنی به دلیل دارا بودن خواص ضدباکتریایی، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و ترکیبات فنولی موجود در آن به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند و توانایی پیشگیری از سرطان به ویژه سرطان سینه و روده را دارا می باشد.

    13. درمان اضطراب و بی خوابی

    مصرف کاسنی باعث رفع اضطراب و بی خوابی می شود. لاکتوسین موجود در کاسنی خاصیت آرام بخشی داشته و به درمان اختلالات خواب کمک می کند.

    خواص کاسنی برای پوست

    14. از بین بردن چین و چروک

    ریشه گیاه کاسنی حاوی بتاکاروتن می باشد که در تولید کلاژن مفید بوده و در رفع چین و چروک پوست، چاق کردن صورت و جوانسازی پوست موثر است.

    15. مرطوب کننده پوست

    ریشه کاسنی در تهیه ماسک مرطوب کننده پوست کاربرد داشته و باعث حفظ سلامت پوست می شود.

    16. درمان جوش و آکنه

    کاسنی به دلیل خواص ضدالتهابی برای درمان انواع جوش و آکنه فوق العاده موثر است.

    ماسک زیبایی کاسنی

    گیاه کاسنی را کوبیده و آب آن را جدا کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کنید. این ماسک را روی پوست صورت بمالید و بعد از 15 دقیقه با آب معمولی بشویید. ماسک پوست کاسنی برای درمان بیماری های پوستی از قبیل اگزما مفید است و باعث زیبایی و سلامت پوست می شود.

    فواید عرق و دمنوش کاسنیفواید عرق و دمنوش کاسنی

    ریشه کاسنی در طب سنتی

    ریشه کاسنی دارای کاربردهای زیادی در طب سنتی می باشد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    – درمان سوزش معده
    – پیشگیری از سرطان
    – جلوگیری از حملات قلبی
    – درمان مشکلات کیسه صفرا
    – درمان قلنج
    – کاهش درد مفاصل
    – کاهش چربی خون
    – کنترل فشار خون
    – کاهش وزن و درمان چاقی
    – سلامت کلیه ها
    – تصفیه کننده خون
    – افزایش ادرار

    طرز تهیه دمنوش کاسنی

    دمنوش کاسنی برای درمان بسیاری از امراض از جمله بیماری های کبدی، مشکلات پوستی، اختلالات گوارشی، تقویت قلب، درمان نقرس، کاهش تب و افزایش نیروی جنسی در مردان مفید است.

    برای تهیه دمنوش کاسنی، برگ کاسنی را با مقداری آب در حال جوش مخلوط کرده و به مدت یک ربع دم کنید. قبل از مصرف، دمنوش کاسنی را صاف کرده و در صورت تمایل مقداری عسل یا نبات به آن اضافه کنید.

    طرز تهیه عرق کاسنی

    عرق کاسنی از جمله عرقیجات فوق العاده مفید و پرطرفدار است. برای تهیه عرق کاسنی، مقداری کاسنی در دیگ مخصوص عرقیجات ریخته و می جوشانند، طوری که بخار حاصل از جوشاندن کاسنی به ظرف پر از آب سرد برخورد می کند و با عمل تقطیر به عرق کاسنی تبدیل می شود.

    طرز تهیه پودر کاسنی

    برای استفاده از ریشه کاسنی، ابتدا آن را خوب تمیز کرده و به اندازه ریز خرد کنید و بعد از خشک کردن، بکوبید. برای استفاده طولانی مدت، پودر کاسنی را در ظروف شیشه ای دربسته نگهداری کنید و در صورت تمایل به عنوان افزودنی در چای و قهوه استفاده کنید.

    ارزش غذایی کاسنی

    یک عدد ریشه کاسنی که حدود 60 گرم است شامل مواد مغذی زیر می باشد:

    کالری: 44
    کربوهیدرات: 10.5 گرم
    پروتئین: 0.8 گرم
    چربی: 0.1 گرم
    فیبر:0.9 گرم
    ویتامین B6: به مقدار 0.1 میلی گرم
    منگنز: 0.1 میلی گرم
    ویتامین C: به مقدار 3 میلی گرم
    پتاسیم: 74 میلی گرم

    تاریخچه کاسنی

    کاسنی از گیاهان دارویی بسیار قدیمی می باشد که پیشینه استفاده از آن به مصر باستان برمی گردد. قرن های زیادی است که از برگ کاسنی به عنوان یک داروی گیاهی برای درمان التهاب پوست استفاده شده است.

    برگ کاسنی در بسیاری از فرهنگ ها دارای کاربرد مشابه اسفناج می باشد و ریشه کاسنی که اغلب به صورت پودر استفاده می شود و جایگزین خوبی برای قهوه محسوب می شود. اعتقاد بر این است که خواص کاسنی باعث خنثی کردن مضرات نوشیدن قهوه شده و حتی می توان به جای مصرف قهوه از دمنوش و چای کاسنی استفاده کرد.

    حدس می زنیم ترکیب قهوه و کاسنی احتمالا از هلند آغاز شده و حدود سال 1801 در سراسر اروپا گسترش یافته است. از قرن 19 میلادی مصرف قهوه و ریشه کاسنی در فرانسه بسیار محبوب شد.

    در طول تاریخ و در شرایط کمبود قهوه مانند جنگ های داخلی، رکودهای اقتصادی و همچنین در زندان ها از ریشه کاسنی به جای قهوه استفاده می شده است.

    عوارض احتمالی و مضرات کاسنی

    – مصرف کاسنی باعث ایجاد حالات قاعدگی در خانم ها می شود، به همین دلیل مصرف آن برای زنان باردار مضر بوده و احتمال سقط جنین وجود دارد.

    – زنان شیرده از مصرف بیش از حد کاسنی خودداری کنند.

    – مصرف کاسنی ممکن است باعث بروز علائم آلرژیک شود، قبل از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.

    – استفاده بیش از حد کاسنی باعث تشدید اختلالات کیسه صفرا شود، در صورتی که به سنگ کیسه صفرا دچار هستید از مصرف کاسنی خودداری کنید.

    منبع: stylecraze – drhealthbenefits – eminenceorganics – organicfacts – curejoy


97/1/5::: 12:58 ع
نظر()
  
  
<      1   2   3